четверг, 5 сентября 2019 г.

Настановча конференція(інструктаж з питань організаціїі проведення педагогічної практики)

    

     Активна виробнича практика розпочалася з настановчої конференції, де методисти кафедри психології, педагогіки, математики та інформатики ознайомили студентів з вимогами до проходження педагогічної практики. Також було наголошено, що у процесі практики відбувається виховання у студентів стійкого інтересу до професії вчителя, потреби в педагогічній самоосвіті; закріплення, поглиблення та синтезування психолого-педагогічних, методичних і мовних знань у процесі їх використання для вирішення конкретних навчальних завдань; свідоме застосування студентами теорії навчання в практичній діяльності, усвідомлення її професійної значущості; формування та розвиток професійних навичок і вмінь; розвиток у студентів вміння здійснювати самоконтроль, самоаналіз та об'єктивну самооцінку своєї педагогічної діяльності; ознайомлення з сучасним етапом навчально-виховної роботи в школі, передовим педагогічним досвідом; вироблення творчого, дослідницького підходу до педагогічної діяльності. 
  
     В процесі обговорення завдань з кожної кафедри виникла необхідність визначитися з форматом здачі звітної документації, у результаті якої виділили паперовий та електронний формат звітності.

     Після цього нам дали поради стосовно співпраці з адміністрацією школи, класним керівником та класом. Було повідомлено про права та обов'язки, які має студент-практикант, а також проведено інструктаж з техніки безпеки.

     Наприкінці оголосили розподіл по школам, назвали директорів шкіл, а також методистів, які закріплені за певною школою, а також побажали творчого успіху та приємних вражень від виконуваної роботи та успішного проходження практики!

Комментариев нет:

Отправить комментарий