пятница, 5 января 2018 г.

Intel® "Навчання для майбутнього". День 1


      Сьогодні розпочався тренінг Intel® "Навчання для майбутнього" під керівництвом тренера Лов'янової Ірини Василівни, який буде тривати 2 тижні. Під час цього тренінгу я буду набувати вміння та навички ефективного використання інформаційно-комунікативних технологій у навчальному процесі для формування в учнів навичок ХХІ століття, а також для загального покращення результатів навчання за допомогою методу проектів. Цей курс стане в нагоді в майбутній професійній діяльності у використанні таких методів і засобів навчання, які допоможуть розвивати в учнім уміння самостійно працювати над проектами, самовдосконалюватись, виховувати дослідницькі навики та підбирати потрібні матеріали для вирішення поставлених задач.

  На першому занятті було обговорено для чого розроблений курс "Навчання для майбутнього" для розвитку творчості вчителя та учнів за допомогою ІКТ.
  Також було розглянуто основні навики учнів ХХІ століття  
   Додатково ознайомилися з інформаційними ресурсами програми:
1. Вікі-сайт програми http://wiki.iteach.com.ua/
2. Сайт компаній Intel https://www.intel.ru/content/www/ru/ru/homepage.html
3. Електронний посібник курсу 
4. Документи розділу "Ресурси" Е-посібника.
5. Приклади блогів вчителів

Сьогодні навчилась зберігати персональні налаштування в електронному посібнику програми, зареєструвалася на сайті http://wiki.iteach.com.ua/, створила на власному блозі вкладку Intel "Навчання для майбутнього" для збереження цікавих матеріалів і публікації подальших методичних наробок з обраної теми, створила папку портфоліо на Google-диску для виконання поставлених завдань курсу.
 Далі планую розробити публікацію у вигляді буклету про те, для чого використовують метод проектів та що представляє собою тренінг Інтел, щоб донести основну ідею курсу до всіх зацікавлених.


Комментариев нет:

Отправить комментарий